Meteen naar de inhoud

Vakantievilla’s

Camping Villapark 4Een prachtige vakantievilla voorzien van alle gemakken en gelegen op een unieke locatie. Strijenham is de ideale plaats om te ontspannen en te genieten.
De 10 vakantievilla’s op het Strijense Hof hebben een klassieke uitstraling van een Zeeuwse boerderij en ademen in alle opzichten rust en luxe uit. Ze staan op ca. 360 m² eigen grond en op minder dan 100 m van het nationaal park De Oosterschelde. Inhoud van de villa is ca. 315 m³, gebruiksoppervlak is 125 m².
De villa’s zijn geschikt voor 6 personen en voor langdurig verblijf in alle jaargetijden. Mogelijkheden voor recreatie en ontspanning zijn talrijk. Zoekt u cultuur of shopping, dan bent u na 15 km in Markiezaatstad Bergen op Zoom, binnen een half uur rijden liggen o.a. Antwerpen, Goes, Breda en Rotterdam. Voor natuur- en sportactiviteiten is in de directe omgeving op en nabij het eiland Tholen zeel veel mogelijk, zoals o.a. watersport onder en boven water, nordic walking en golf. De combinatie van een vakantievilla achter de Oosterscheldedijk met een ligplaats in de haven voor uw boot of sloep biedt ongekende mogelijkheden en maakt uw tijd hier tot een unieke ervaring.
Bekijk de recreatiebungalows informatie (met foto’s en het laatste nieuws), of blader door de online Brochure recreatiebungalows Strijensehof. Downloaden kan natuurlijk ook hier in pdf.

Geef een reactie