Meteen naar de inhoud

Vakantiewoningen

Impressie aanzien type3Voor gasten die authenticiteit en degelijkheid wensen, waarbij men ook gedurende het gehele jaar gebruik kan maken van het vakantieverblijf is een deel van het terrein omgevormd tot vakantiepark met vakantiewoningen in traditionele stijl en degelijkheid.
De 15 geplande vakantiewoningen op het vakantiepark zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en liggen op minder dan 100 m van het nationaal park De Oosterschelde. Inhoud van de vakantiewoning is ca. 175 m³, gebruiksoppervlak is 75 m². Vanuit uw veilig gelegen vakantiewoning achter de Oosterscheldedijk kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden om te bekijken en te beleven, van de onstuimigheid van de Oosterschelde tot het rustgevende open landschap van dit prachtige eiland en de gastvrijheid van de Thoolse bevolking.
Voor wandelen, fietsen of watersporten vormt Strijenham het ideale begin en eindpunt. Fiets- en wandelroutes leiden u naar historisch interessante plaatsen, authentieke boeren erven, bloemenvelden, natuurgebieden of prachtige vergezichten, maar vooral ook door een omgeving met vriendelijke mensen die u graag het gevoel geven dat u welkom bent.

Link naar brochure nieuw type vakantiewoning

Foto’s met dank aan Fairriqh.nl

Geef een reactie