Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief november 2014

Nieuwsbrief , Strijenham 20-nov-2014

Betreft: Informatie

 

Geachte gast van recreatieoord De Striene,

Inmiddels is het half november en kunnen we wel zeggen dat we een lang seizoen gehad hebben met veel mooi weer.

Hierbij wil ik u informeren over de komende winterperiode en het komende seizoen.

Het water wordt afgesloten per 30 november a.s. Voor de kantine zal een speciale voorziening worden gerealiseerd om deze te kunnen openhouden en van water te voorzien.

De slagboom is gesloten vanaf 5 januari t/m 12 maart a.s.

De toegankelijkheid van de camping tussen 30 november en 5 januari en tussen 12 maart en 21 maart is voor auto’s beperkt tot de weekends (vrijdag 17.00 uur t/m zondag 20.00 uur)

 

Voor het seizoen 2015 wordt de camping voor Uw verblijf opengesteld van :

 

27 maart  tot en met 11 oktober

 

Dit is ook de periode dat tuin- en restafval wordt opgehaald.

Normaalgesproken als de weersomstandigheden het toelaten is vanaf 21 maart wel al water beschikbaar en is de camping uiteraard toegankelijk.

De kantine zal wel gedurende het winterseizoen regelmatig open zijn en hier worden diverse activiteiten georganiseerd. Zie hiervoor www.kantinedestriene.nl of https://nl-nl.facebook.com/kantinedestriene

Ook voor de viering van oud en nieuw is iets speciaals georganiseerd.

Momenteel zijn ook activiteiten gaande om de kantine te verbeteren en te verfraaien. Tevens wordt onderzocht of een kantine / restaurant boven op de dijk haalbaar is. Aan dit onderzoek wordt gewerkt door een student van de HBO- opleiding voor toerisme, Gijs Adams. Mogelijk heeft Gijs al telefonisch contact met u opgenomen, onderdeel van zijn onderzoek vormt namelijk een enquête onder de gasten van De Striene. We zouden het waarderen als u deze enquête invult, zie hiervoor  http://recreatieoorddestriene.nl/enquete

 

Met vriendelijke groet,

Rob  Duijm,

Hanneke  de Groot

Recreatieoord de Striene