Meteen naar de inhoud

Vakantiebungalows, Stacaravans / Chalets.

Met ruim 100 staanplaatsen op 4 hectare grond, waarvan ongeveer 40 vakantie-bungalows en 60 stacaravans, is het vakantiepark ideaal voor mensen die een buitenverblijf of tweede huis zoeken. Ideaal als u houdt van duiken in de Oosterschelde of andere vormen van watersport. De sleutelwoorden zijn genieten van rust en ruimte. U kunt hier met het gezin of met anderen samen genieten van uitstapjes, het ontdekken van cultuur en natuur, de rust of gewoon de gezelligheid. De plaatsen zijn royaal van opzet, oppervlaktes van 160 tot 300 m² en voorzien van drinkwater, elektriciteit en aansluiting op de riolering. Op het gehele terrein is gratis internet (Wifi) beschikbaar, de functionaliteit is echter beperkt. Wenst u meer functionaliteit dan is een eigen 3G of 4G hotspot aan te bevelen.

Op en rond het vakantiepark is er voldoende plaats voor zowel ontspanning als sport en spel. In de zomermaanden vinden er regelmatig ‘jeu de boules’ activiteiten plaats. Ook is er voor de actievere gasten een basketbalveld en pingpongtafel aanwezig. Verder worden in de kantine regelmatig activiteiten georganiseerd op gebied van workshops en amusement . Ook buiten de camping valt genoeg te actief beleven. Natuurgebieden Scherpenissepolder en Schakerloopolder zijn op loopafstand. De Oosterschelde is een attractie op zich!
De tarieven van Recreatieoord de Striene vindt u onder het kopje; Vakantiepark-informatie. Tevens kunt u hier het laatste nieuws lezen, milieu informatie en meer. Er staan momenteel ook enkele kavels te koop op het vakantiepark.

Subpagina’s Camping

Geef een reactie