Meteen naar de inhoud

Botenhelling Oosterschelde

Vakantiepark de Striene beschikt over een botenhelling in het haventje van Strijenham. Direkt aansluitend aan het vakantiepark vindt u deze eenvoudige maar doeltreffende botenhelling. Hier kunt u uw boot te water laten. De botenhelling bevind zich vlak bij de Oesterdam en Bergsediepsluis, ongeveer op 800 meter varen afstand. Vanuit het haventje van Strijenham heeft u direct toegang tot heel Zeeland via de Oosterschelde. Via de Bergsediepsluis kunt u naar Bergen op Zoom en het Volkerrak-Zoommeer.

Hoe werkt het:
De botenhelling is 24 uur per dag te gebruiken voor abonnementhouders. Een jaarabonnement verschaft u voor €50 euro per jaar toegang tot de Oosterschelde. U ontvangt een eigen sleutel (€50 euro borg), waarmee u op eigen gelegenheid uw boot te water kunt laten in de Oosterschelde via onze botenhelling.

Te water laten:
De meeste boten kunt u het beste vanaf 2 uur voor hoog-water en 2 uur na hoog-water naar beneden laten.

Geschikt voor:
In principe kan elke boot te water worden gelaten via deze helling. U dient echter zelf over een geschikte auto en trailer te beschikken om uw boot te water te laten.

Haven Strijenham en ligplaatsen:
De haven van Strijenham wordt beheerd door Watersportvereniging Strijenham. Voor informatie kunt u terecht bij  de voorzitter: Gijs Niemeijer, mal: gijs@ontwerpwerkplaats.nl

of medebestuurslid R van der Laan. mail:  rflaan@gmail.com  Telefoon: 0643007965