Gemaakt op 12 november 2010 · Hoort bij Geen categorie

Beste recreant,
Zo na het eind van het seizoen nog wat opmerkingen over de ontwikkelingen die de komende tijd op de camping gepland zijn. Zoals reeds eerder gemeld zal het water op 15 november worden afgesloten.
In de komende maanden zal ook enkele keren de elektriciteit worden afgesloten vanwege werkzaamheden aan de installatie, dit kan tot enkele dagen in beslag nemen Vanaf eind november staat dit gepland. Denkt u er hierbij vooral aan om uw koelkast of diepvries zelf leeg te maken en uit te schakelen.
Aan de wegen op de camping wordt eveneens onderhoud gepleegd, om dit mogelijk te maken en onnodige schade te voorkomen zal de camping in de periode vanaf 10 januari tot 11 maart gesloten zijn voor alle verkeer. Ook worden de camperplaatsen direct achter de huidige slagboom aangelegd.
Verder zal dit najaar een aanzienlijk deel van de groenvoorzieningen op de camping worden gerealiseerd, zoals een aantal bomen langs de wegen, de groenstrook langs het Noorderveld (nieuwe stuk) en de fruitbomen eveneens op het Noorderveld.
Op basis van de ideeën die via de ideeënbus in de kantine zijn binnengekomen moet ik helaas melden dat de bouw van een fitnesscentrum niet in de planning is opgenomen, aan speel-voorzieningen voor kinderen wil ik graag meewerken.
De ideeën voor te organiseren activiteiten zijn ingebracht bij de activiteitencommissie, we hopen dan ook dat het volgend seizoen weer genoten kan worden van een prettige balans tussen rust, ontspanning en actieve recreatie.

Vertrouwende op uw begrip en medewerking, wensen wij u ook in deze tijd van korter wordende dagen veel goeds toe.

Vriendelijke groeten,
Rob, Hanneke,
Duijm de Groot