Meteen naar de inhoud

Home

Achter de Oosterscheldedijk, aan de zuidkust van Tholen, ligt Recreatieoord “de Striene”. Makkelijk bereikbaar en verrassend van schoonheid. Een gezellige familiecamping in een prachtige omgeving, een rustiek bungalowparkje, een veelzijdig groepsverblijf, een authentiek haventje met botenhelling en dit alles gelegen aan Nationaal park “De Oosterschelde”
Familie Duijm heet u hier graag van harte welkom.
Voor contact: bel +31 (0)166 600281 of +31 (0)6 10571650 of mail: info@campingdestriene.nl ons
Recreatieoord de Striene, een ideale stek voor watersportliefhebbers, er zijn tal van mogelijkheden om tot rust te komen of activiteiten te ondernemen. Kom eens kijken!
De camping maakt deel uit van buurtschap Strijenham, dat in het verleden tot één van de belangrijkste havenplaatsjes van het eiland Tholen behoorden. Tegenwoordig is de rust teruggekeerd. Op Recreatieoord de Striene kom je helemaal tot rust. Het is de ideale stek voor watersportliefhebbers. Zowel op Camping De Striene, de recreatiewoningen aan het Strijense Hof als vanuit de groepsaccommodatie zijn er tal van mogelijkheden om tot rust te komen of activiteiten te ondernemen. Vanuit het voormalige haventje kun je, door de aanwezigheid van een botenhelling, zo de Oosterschelde op varen. Heerlijk toch? Bovendien is Recreatieoord de Striene ideaal voor duikers. Volgens kenners van de onderwaterwereld is de zuidkant van het eiland Tholen adembenemend mooi.

Tags: